2010-08-27
 19:08:53

Gammal Rob

HAHAHAHAHAHAAH!!! kan inte sluta skratta xD






2010-08-27
 00:09:37

En vecka och två veckor KVAR :D

Idag är den precis en vecka tills jag får ta bort den här jäckla gomtandställningen,då kan jag prata normalt igen :)och kommer  får räls då. Äntligen kommer jag att få raka tänder ;-)






 Sen är det  två veckor kvar tills The Vampire Diaires <3 börjar :o Har väntat sedan MAJ ! och nu är det bara TVÅ VECKOR kvar :D !!





2010-08-21
 01:20:01

Idag har jag varit med ....


....JONNA. först var vi på stan sen åkte jag med henne hem till mamma. sedan gick jag och hälsade på hos Helén ett tag, och så cycklade jag hem till jonna och där var vi ett tag och fotade å jag kollade in hennes nya böcker ;) och en av dom var Fallen ängel  som jag vill ha ;-o ! Sen stack vi till mig och var lite med kattungarna :)  *Jonna är galen i dom =-)* så medans hon höll på att gosa med dom så dansade och sjöng jag. hahaha vilket jag gör nu också låter inte så bra men whatever diggar man gå gör man ;-D. och där vi Halv 11 ködre jag henne en bit hem med cyklen.

Men NU ska jag äta ngt håller på att svälta :s och efter det ska jag hoppa i pyjamasen sedan sängen
så Bye Bye ;-)




             Bjuder en bld på mig ;p

2010-08-20
 19:56:23

Slarvig bloggare @ SofiaWesterberg.

Hej, um.. du kanske troratt det är Sofia men.. det är det inte! Det är nämligen Sofias kompis, Jonna Westerberg och jag kände att jag måste uppdatera här lite eftersom Sofia är slarvig. Jag har ingen aning om vad sofia har gjort igår förutom att ha varit på gymmet, woow, sen så har hon även vaknat klockan 11 ,det är ännu mera WOOW! Så ja, Grattis Sofia för det! (:
Och idag har hon varit med mig, Vi har gått på stan i en timme ungefär, sedan for Sofia till lombolo och hon har säkert.. varit på datan och sedan hade hon besökt sin syster. Sedan kom hon till mig och vi har tagit lite ego bilder ..hehu. :$  Och en stund ..hm, 2 timmar (?) efter det kom vi hit till hennes mors hem och jag vet inte hur länge vi ska vara här man sedan om en stund tror jag att vi far till coop, jag (jonna) ska nog köpa en tidning som jag MÅSTE ha.
Så ja, nu vet ni att hon lever osv ;) Men nu ska jag gå från datorn! Vi hörs, och ..Sofia hälsar säker. ;)



www.jonnawesterberg.blogg.se  :D
2010-08-12
 20:31:47

Den här ...



                            Den här boken vill jag börja läsa :) den verkar bra

                       






Handling :  

Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga.
För att pojken hon älskar ska få sina vingar tillbaka måste Nora offra sig själv. Men kommer han att tillåta det?

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...


Fallen ängel är en mörk och romantisk berättelse som centreras kring konflikten mellan de odödliga. Becca Fitzpatrick har flyttat mytologin om de fallna änglarna från gamla bibliska referenser till våra dagar.


på engelska heter den Hush,Hush

2010-08-12
 02:55:27

HAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  HAHAHAHAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHAAH !!!!!!!!!!!!!!!!!!





          
2010-08-12
 01:13:26

Har ju ...

Har ju varit i Noger kom hem i Söndags så har inte skrivit men nu skriver jag :)


Sätter ut lite bilder






 
Bobbo






Tessan





Juli




Bogen




Det blåa huset till höger är min stuga. =) ( in zomad från Kyrkogården )





Mås





Utsikten





Stugan





Solnedgång








Solnedgång





Suddan



 
Sotis




Kattungar



Det var några bilder nu ska ja sätta på en film sen sova. Imon ska jag på gymet, har inte varit där på månader  :s



ha det bra all hejsvejs =)