2011-08-27
 12:30:10

Vinn en MacBook Air


Tryck på bilden för att komma till tävlingen !

2011-08-27
 11:54:34

Jag dör

JAG DÖR HAN ÄR SÅ SJUKT SNYGG!!

2011-08-21
 23:50:48

slut på chillandet

Sommarlovet är slut för denna gången och imorgon börjar skolan, Ska samlas i Aulan kl 12.00 så lite sovmorgon får man. Men kan ju säga att jag kommer vara jätte nervös imorgon!!!! Men vi får väl se hur det går :) om jag svettas till döds för att jag kommer vara så nervös, eller om jag överlever!
Var på bio i förfgår också. Kollade jag saknar dig filmen, SATAN vad bra den var ! Den absoluta bästa svenska filmen jag sett, Bölade som ett as.
2011-08-19
 02:33:55

störtbölar

Idag... eller lättare sagt Igår, öppnade dom den nya gallerian här i Kiruna som vi har väntat på så länge. Vi har fått H&M och ur & penn , vi har fått några till men dom som jag skrev är dom som jag mest kommer shoppa ifrån iallafall, och idag har jag köpt en tröja och ett par byxor, och fem smycken för hundra, riktigt fyndigt.

Efter det åkte jag hem till min mor och lämmnade lite grejer där, Seda cyklade jag till Maria för att umgås en sista gång innan hon flyttar till sundsvall :'(. Och i Måndags flyttade Elin till Umeå! Jag kommer sakna dom så sjukt mycket båda mina bästavänner flyttar! Hojja det känns så jobbigt , jag vet inte vad jag ska göra utan dom.
Börjar ju bara störtböla bara jag tänker på det.







I'll Always Remember You My Bestfriends <3

2011-08-17
 17:09:44

Yoü And I ♥

2011-08-13
 16:18:41

Sweet


Idag är kattungarna 4 veckor :)















2011-08-11
 23:01:44

vad ska jag välja ?

 Jag vet inte riktigt om jag ska läsa eller kolla en film ?

ifall jag läser så skulle det bli '' inte som andra döttrar '' en jätte bra bok som handlar om Nancy Spungen. Har bara läst två kapittel, men av det jag har läst så är den verkligen värt att läsa.

 Nancy Spungen var flickvän till punkstjärnan Sid Vicious och dog i unga år. Eventuellt begick hon självmord, eventuellt mördade Sid Vicious henne med en lång jaktkniv. Ingen vet.
 
Det här är hennes mammas berättelse om hur man redan från födseln förstod att Nancy inte var som andra döttrar. Idag hade hon möjligen fått diagnosen DAMP eller manodepression, men sådana insikter fanns inte då och boken handlar mycket om den skuld föräldrarna har känt för att inte lyckats uppfostra henne rätt, men slutligen förstår att de nog ändå gjorde allt de kunde. Det här var en otroligt rörande levnadshistoria.


                                                                  

Ifall jag kollar film så får det bli en serie som heter Dead Zone som jag tycket är väldigt bra.

Läraren Johnny Smith hamnar i långvarig koma i nära sex år efter en svår bilolycka. När han vaknar upp ur koman upptäcker han att han har förmågan att se in i framtiden men även saker som redan har hänt. Huvudrollen spelas av Anthony Michael Hall.




2011-08-11
 18:54:15

Glad Idag

Biljetterna är köpta till filmen  Jag Saknar Dig. Om 8 dagar är det dags för att se den på bio! längtar tills det :D  Imorgon är det sista dagen på jobbet. Ska bli så skönt med en veckas lov, för nästa vecka börjar skolan. Påtal om skolan så ringde det en man och sa att jag kom in på Hotell Och Turism :D ! jag är såååå lättad att jag kom in. Trodde jag inte skulle göra det för att jag inte har betyg i matte. Men jag kom in ! ÄR SÅ GLAD FÖR DET :)

Elin gick hem för några minuter sen, hon fick tillbacka sin vampire diaries bok som jag har haft i kanske ett halv år. Men hon och fick tillbaka den och jag fick mig en cliffhanger -.- . får väl ta och köpa boken. åååh juste mamma sa att dom ska öppna en bokhandel här i stan ! man får väl hoppas på att dom böckerna man vill ha kommer finnas där :D 


Nu väntar jag på min mor för vi ska ut och ''fira'' för att jag kom in på gymnaset!


(herregud det låter ju hur konstigt som helst att vi ska  en bokhandel här i stan oftast så brukar ju alla städer ha en bokhandel )

2011-08-08
 16:08:07

Dag 13 - någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför

vilken svår fråga ! finns så många jag skulle veljat vara för en hel dag ! men kanske Nina Dobrev när dom spelar in en scen i vampire diaries när hon kysser Ian och Paul :o VEM hade inte velja kyssa dom snyggingarna :o !?









Jag hade då INTE tackat nej till det ;)

2011-08-07
 22:16:56

suck

Hej alla glada och inte glada människor.

 Idag har jag varit på ÖB med Elin och köpt hårfärg och en tandborste. Elin behövde gå till coop också,så vi gick runt där ett tag tills vi kom till chipsen. Ja jag kan ju säga att jag blev ganska chokad när jag såg att alla chipsen var slut! Det är inte ofta man ser att det är tomt på hyllorna i den här lilla staden kan jag säga.

Imorgon är det Måndag och det betyder att det är dags att stiga upp kl 6.00 och cykla till jobbet för att klippa gräs ! Fyfan vad tråkigt det är ! Tur att jag bara har en vecka kvar iallafall !  säger till alla som läser det här,  SÖK ALDIRG KLIPPA-GRÄS-JOBB ! det är så sjukt tråkigt !


Det var allt för mig idag tack och hej!
2011-08-05
 21:54:38

Sunset

2011-08-01
 18:35:50

Dag 12 - en gammal bild på dig själv




 

(Hade helt glömmt bort att jag hade gjort den lista på 25 dagar, så jag får väl fortsätta nu då
)

2011-08-01
 18:20:09

Citat av mig

Tusentals filmer för 99 kr i månaden på viaplay.
Tusentals filmer i flera år för noll kr på piratebay!