2012-05-15
 01:18:49

I guess this in where in take my conclusion

Vad ska jag göra nu? En av mina favorit serier har slutat och jag vet inte vad jag ska ta mig till utan mina desperata hemmafruar?!
Men med gråten i halsen och tårar som forsar ner från mina ögon så säger jag TACK för 8 års skratt, gråt och en massa inspiration!


always and forever Desperate Housewives  ♥



2012-05-07
 21:09:21

Hungerspelen

oj oj oj, Jag har läst ut hungerspelen på fyra dagrar ! FYRA DAGAR !!!  det är sjukt! det brukar oftast ta 1-2 månader o_O  men ikke sa nicke :) Såg också filmen igår men såklart är ju böckerna mycket bättre. Idag lånade jag i alla fall fatta eld som är tvåan i serien, får väl se hur länge det tar. Kanske mer än fyra dagar. För nu har jag fått i läxa att jag ska läsa ut en engelsk bok som jag har valt och det blev harry potter (Nu är då Elin/Kent glad)
anyway, så sitter jag och pratar med Elin/Kent och Jonna/Clash på skype. Och håller på att slå huvudet i datorn för att jag är så trött. Så nu ska jag säga godnatt till dom och krypa till kojs och drömma om Ian Somerhalder och Paul Walker och alla mina andra kändis crush ♥.♥.♥.♥.♥
2012-05-02
 16:14:53

WOHOO !

YEEAH !! Marit fick tag på biljetter till Lady Gaga den 31 augusti fan vad glad jag är, ska göra en liten serger dans sen också :D !!
fan vad jag längrat. Men nu är det bara att jobba hela sommaren så jag har råd till flyg biljetten och rhosos.

 

 

DÄR SKA JAG SÅ !